Lohals Havn

Havnen 5, Lohals                                                                                         

5953 Tranekær                                                                                                               

 

Beskrivelse af saunaprojekt

 

Lohals Havn har registreret en øget efterspørgsel efter faciliteter, der gør et ophold på havnen og i byen mere interessant. Og her nævnes en sauna oftere og oftere. Og efterspørgerne tæller gæster såvel som fastboende.

Derfor har havnen besluttet at søge midler til etablering af en sauna med adgang for alle interesserede.

 

Der søges om tilskud til:

 

Bygning der indeholder 2 omklædningsrum og sauna. Bygningen placeres over stensætningen mellem Sejlskibsbroen og Banjens vestlige brodæk.

En gruppe vinterbadere fra Lohals har henvendt sin til Lohals Havn med ønsket om omklædningsfaciliteter samt sauna. Da vi tror dette også vil interessere vore sejlende gæster i havnen og Lohals Sejlklubs medlemmer, går vi positivt ind i projektet.

Der vil være 2 små omklædningsrum til henholdsvis herrer og damer, samt en sauna. Yderbeklædningen skal være 2 på 1 som på havnens øvrige småbygninger, og der skal være 10 cm isolering. Inderklædningen er profilbrædder. Tagpap på taget.

 

Fra saunaen er der frit udsyn over havet mod syd, og da bygningen er hævet til højvandssikring, og ligger  mod en stenmole, er der ingen indsyn til saunaen. Man kan altså sidde der ganske ugenert.

Fra brodækket øst for saunaen kan man gå direkte ned i vandet.

Saunaen passer fint sammen med  de faciliteter, der i forvejen er i havnen, nemlig badebro, saltvandslegebassin,solvarmet bruser, legeplads, krabbefiskeponton samt havbad på sydenden af Sejlskibsbroen.

 

         Bilag:

Tegning af bygning PDF fil1 PDF fil 2

Situationsplan PDF fil

Lohals Havn d. 18. december 2020

 

Birger Printz

Lohals Havn

30344914

anniprintz@gmail.com